Времето в Пилио

Времето в Пилио
Пилио е известен от древността с идеалния си и здравословен климат благодарение на зелената планина, изобилните води и свежестта на Егейско море.

Пролет!
Април – Май – Юни в Пилио

През пролетта времето в Пилио и температурите се движат между 20-24 градуса. Морето е чисто и винаги лазурно, готово да приеме посетителите на Пилио. Да ги освежи и да им напомни, че лятото се връща на мястото, където са почивали олимпийските богове.

Цъфналите цветя създават пъстра картина, жителите се приготвят за Великден, местните и гостите се разхождат по калдъръмените улички и по пътеките на потъналата в зеленина планина, и всичко напомня, че това място е създадено за почивка. Възраждане на емоциите и търсене на местните традиции и обичаи, наслаждаване на културното богатство.

Специално за тези, които обичат да ходят пеша и им харесва да са сред природата края на Април, май и юни (както и Септември и Октомври) са идеалното време за разходки край морето или в планината на Пилио!


Лято!
Юни – Юли – Август в Пилио

Времето в Пилио през лятото е с особено благоприятни температури около 24 – 27 градуса поради свежестта на планината, а морето е чисто, спокойно и с температура, която не изненадва при първия ви допир с него.

Растителността, цветята и местните плодове дават своя принос и в съчетание с разходките, обиколките, проявите, дейностите, спортните мероприятия и местните фестивали и панаири изпълват с впечатления и емоции посетителите ни.


Есен!
Септември – Октомври в Пилио

През есента в Пилио средните температури са по-ниски в сравнение с лятото, около 20 - 24 градуса, но морето все още е с температура, която позволява плуване и наслаждаване на уникалните гръцки брегове.

Планината също дава своя принос през есента, когато склоновете й се изпълват с ябълки, кестени и орехи.

За тези, на които им харесва ваканция в по-спокойна обстановка, далеч от масовия туризъм периодът от средата на Септември до края на Октомври е подходящ тъй като температурата е приятна, а морето остава много чисто.

В периода Септември – Октомври Пилио очаква приятелите си за да им подари безкрайни часове за разходки, обиколки и посещения на места, които ще им напомнят дълго за почивката им когато се върнат у дома.

Book Direct & Enjoy Privileges
Best Price Guarantee
Flexible Cancelation Policy
Free Welcome Drink

Offers
ESPA
ESPA
ESPA