Селски туризъм в Пилио

Агротуризъм в Пилио

Можете да се насладите на естествената красота, флората и фауната на района, чрез разходка около Пилио и други екскурзии, организирани от нашия хотел. В същото време можете да се насладите на богатия морски живот и редките плажове чрез нашите круизи. Да присъствате на местни културни събития, като традиционни танци, концерти, фестивали, изложби, панаири и всички събития, случващи се в нашата община всяко лято.

Посещения по избор на местната работилница за традиционни Пилио тестени изделия. Можете да помогнете в производствения процес и, разбира се, да опитате продуктите. Научете повече за местните рецепти за традиционни сладкиши и наблюдавайте производството им като посетите местния кооператив на жените. Посещения по избор на малка местна фабрика за вино и покупка на местни ципуро, узо и вино. Можете също така да посетите фабрика за маслини.

Посещение на най-голямата кооперация за ябълки на Балканите, Загорин. Разходка из Cool House, наблюдаване на подбора на ябълки и покупка на ябълки "Zagorin" със защитено наименование за произход. През периода Септември-Октомври, можем да посетим ябълкова овощна градина и да участваме в брането на ябълки. Можем да сготвим традиционни местни рецепти с биологични продукти, които ще ви предоставим. Посещение на близкото село Макрирахи известно с голямото си производство на цветя, което е основната индустрия на селото.

Book Direct & Enjoy Privileges
Best Price Guarantee
Flexible Cancelation Policy
Free Welcome Drink

Offers
ESPA
ESPA
ESPA